tisdag 8 maj 2012

Alexanders födelsedag!

Dagen började med att vi tog en lång frukost och mamma kom ner med Alexanders present. Vi sjöng och Alexander tyckte det var jätte kul. När vi ätit färdigt stälde jag fram paketet och Alexander skrek rätt ut. En TRAKTOR!!!!! Han ville ner och leka med en gång. Det var inte lätt att få Alexander till att klä på sig kläder eller bosta tänder men till slut gick de:) Han lämnade inte ifrån sig traktorn. Oskar ville prova men det ville inte Alexander. Tillslut fick Oskar låna den och köra fram och tillbaka i köket, sen blev det inte mer. Lite avundsjuka kan man säga att det blev.

Alexander glad över sin present:)

Lilla traktorn:)


Då vi kom till dagis ville Oskar att jag skulle vara med han en stund och det var jag. Vi kom till fruktstunden och efter de gick vi ut och lekte på gården. Alexander fick sitta i kungastolen och de fick glass i stället för frukt:) Både Oskar och Alexander tyckte det var kul att jag var med. De visade upp vad de kunde och mamma blev stollt. Båda barnen är jätte duktiga. Alexander är duktig på att cykla, trampa traktor och gör det hela tiden:) Oskar klättrade i träd och hoppade ner men även cykla är han bra på. Vågar dock inte släppa taget än utan stödhjul. Men det kommer nog snart:)

Mammas stora kille i trädet:)

Kan klättra själv...

Födelsedagsbarnet cykla:)

Duktig kille....

Kämpar på....

På kvällen kom mamma förbi och pussade och kramade på pojkarna men stannade inte till fikan. Jag och Oskar gjorde tårta till Alexander som vi mumsade på när Einar klippt gräset färdigt. Blev inte så god om den ser ut men Alexander och Einar tyckte den var god.

Födelsedagstårtan:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar