måndag 7 januari 2013

Nyår 2012

Nyår blev inte riktigt vad vi hade planerat men det blev bra ändå. Vi hade bestämt att träffas kl 14 men vi var sena som alltid. Familjen Tranesjö är kanske inte de bästa på tiden men fram kom vi iallafall. Vi brukar inte träffas förren efter fyrverkerierna som Barometern har vid slottet på eftermiddagen. Men detta året tänkte vi träffas innan så barnen fick leka mer. Vi hade ordnat så god mat och vi njöt verkligen av den. Sällskapet var inte heller så tokigt. Alltid trevligt att träffa Michelle med familj.
Kvällen började lite lätt med middagen och sedan kom det en familj till in i bilden. Familjen Ekvall hade andra planer som inte gick som det skulle och varför sitta själva tänkte vi och bjöd in dom. Kändes lite konstigt till en början då det brukar vara Tranesjö - Long /Rydström som fira nyår tillsammans.
Men efter lite marängswiss och ett par drinkar så var vi i full gång och hade det jätte trevligt. Oskar hade hittat sig en ny kompis, Hugo. De lekte så bra tillsammans och hela kvällen och in på små timmarna. Alexander, Maja och Milly la vi runt 21 men i det livet vi förde kunde ingen somna förren runt 22. Kan väl inte hjälpas att vi var lite högljudda hihi.
Under kvällens gång var det mycket skratt och fniss, dans och godricka. Har inte druckit på många månader då man varit gravid och ammat. Men gott var det :)

Oj vad vi dansade dansade och dansade. Blev lite bugg bla och Minna ville lära sig men det gick lite hett till och Michelles Thomas och Minna dansade omkull och tog med sig Jakobs vagn med Jakob i fallet. Allt gick bra under omständigheterna och allt kan ju hända. Ingen kom till skada. Jakob blev dock lite chockad men vem hade inte blivit de.
Vi fortsatte att dansa men kanske något lugnare.
Vid 12 slaget gick vi ut för att fira in det nya året. Tack alla medverkande till en trevlig kväll... Natten fortsatte och ni kan ju se för er själva hur kul vi hade...

Att fira nyår med sin familj och sin bästa vän  med familj, kan ju inte bli bättre. 


Förrätten

Fina jag

Den bästa vännen man kan ha

Nästan hela barnaskaran, Jakob saknas

Finaste brudarna

Stiligast i kväll

Jag och Majabus

Finaste på festen

stiliga karlarna med slips

Hela familjen Tranesjö

Så här såg kvällen ut innan vi komigång

Hugo och Oskar leker för fullt
Här spelas det Wii

Fniss fniss

Här röjer vi golvet!!!

Lite romantik

Lite tryckare

Trevlig pratstund


Party party

Jag hade kvar i glaset
men svampen Minna hade druckit upp hihi
Skål på er!!!!

Lite bugg på gång

Lite mys är aldrig fel
Finast
GOTT NYTT ÅR!!
Dagen efter med all disk. (Thomas diskar och jag torkar)

Majabusan helt slut efter gårdagens fest :)

Oskar helt utslagen, men kul hade han


Detta var vad nyår hade att bjuda på och mycket mycket mer. Tror vi tog över 400 kort på nyår och detta var några av dom. Väl utvalda....
GOTT NYTT ÅR
ÖNSKAR 
FAMILJEN TRANESJÖ

3 kommentarer:

  1. Vilken trevlig nyårsafton! :) Fin familj du har! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi hade det jätte bra. Tack så mycket det har du också :) Kram

      Radera
  2. Ja, vilket lyckad nyårsafton vi fick: god mat gjorde vi, trevligt sällskap och många många skratt. De var precis som de skulle och jag är tacksam att ni finns!!!
    Ha de bäst käraste vänner!!

    SvaraRadera