söndag 24 juni 2012

Midsommarfirande i Ljungbyholm!!

Packade om husvagnen och begav oss till Ljungbyholm för midsommarfirande. Ställde bara av vagnen och körde till Skälby för att titta på djuren och dans runt stången men det blev ingen dans då ingen av barnen ville. Det blev istället ponnyridning, fiskdamm och Linda följde med barnne och tittade på djuren. Väl hemma i Ljungbyholm igen började vi med maten som blev jätte god. Självklart blev det Jordgubbar och glass till efterrätt me också den berömda jordgubbstårtan som vi alltid ha:) i år hoppade jag över att göra tårta men Michelle gjorde en. Barnen lekte och efter efterrätten var det dags för barnen att sova och la våra i husvagnen. Vi vuxna satt på alltanen  fram till ca 12 då var det dax för oss att inta sängen.

Alexander och Maja stutsar tillsammans

Midsommar maten... mumms...

Michelle tramsar med Oskar 

Den bästa Michelle:)

Skål på er!!!

Den berömda tårtan!!

Myser med gudbarnet Saga


När vi vaknat på morgonen gick jag och Michelle till affären för att inhandla frukost som vi åt på altanen. Riktigt mysigt!!
Men vi nöjde oss inte med detn lilla rundan utan tog en långpromenad. Det rundan vi alltid tog när vi bodde i Ljungbyholm. Vi tog alltid den rundan då, vi slapp tänka och kunde hålla oss till att enbart prata. Vilket vi inte ha speciellt svårt för när vi träffas:) Skönt var det iallafall med promenaden. Väl tillbaka var det dags för lunch och Vi satte Einar i sysslor då han fick fixa potatisen. Det fanns mat kvar från gårdagen vilket var bra då vi slapp laga igen. Bara till att värma och äta:)
Vi alla var lite trötta och det märktes väl på barnen som inte kunde hålla sams. De skulle ha samma sak och det hade mer motgång än medgång.
Efter maten och innan vi skulle åka hem firade vi Maja som fyllt 2 år. Vi firade detta med glass och paketer:)


Vet dock inte vem som blev gladas av paketen. Maja eller Thomas hihi


Maja kan cykla på Alexanders cykel:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar