fredag 21 december 2012

Vilken helg!! Middag med bästa mamma och Stefan!! Lördagsmys med bästa vännen!! Julbord på Ikea i Älmhult!!

I lördags var vi bort bjudna till den bästa och hennes sambo på kvällen. Men först åt vi litet julbord med Bästa mamma och Stefan och det var så gott. Fikade efter med lussekatter, pepparkakor och julgodis. Barnen följde med mamma hem för övernattning ocg vi begav oss till bästa vännerna!! Värsta snöovädret, men vi skulle bara i väg för det var ett tags sen vi träffades. Går så lång tid mellan gångerna och inte alltid vi är barnledig samtidigt eller rättare sagt våra minsta var med. Jakob och Saga. De lekte så bra med varandra även om det skiljer 4 månader mellan dom. Saga "matade" Jakob med leksaker och "smakade" lite på han ibland hihi. Inget som störde Jakob hhiih. De är så goa de små <3 Vi vuxna mumsade godis spelade spela och pratade givetvis hihi..Tror inte vi var tysta många sekunder under kvällen. Vi kom kl 18,30 och åkte hem ca 00,40. Tiden går alltid snabbt när vi träffas men vad säger man. Tiden går fort när man har roligt!!

Tänker ge lita goa bilder från kvällen. Blev inga på den bästa då hon höll i kameran men vad gjorde de när det blev så bra kort på mig hahahaha!!!! (Snott korten från Michelles sida hihi)

Små godingarna leker men är sååå trötta

Saga och Jakob så söta tillsammans <3

Kan ju inte annat än att säga att fotografen fick till en riktigt bra bild.
Tack Michelle!! 

Härlig bild på mig och Jakob. Underbar!!!

Mitt underbara gudbarn Saga!!!

Detta smaskade vi på. och såååå gott var de och det var slut när vi åkte hem. hihii
Dessa burkar med hemmgjort godis fick de bästa!!

Jakob spelar yatzy med sin pappa:)

Jag sitter med trötta Saga. Så mysig!!!
På söndagen åkte vi på julbord i Älmhult och det var såå gott. Bjöd med en gammal vän och hans tjej då vi hade 5 gratis biljetter. vi fick tre och dom två. Jätte kul att träffas. Många goda skratt och vi hade trevlig.. Tack Björn och Sandra för sällskapet!! Måste också tillägga att vi hade endast de stora killarna med oss då Jakob stannade kvar hos mormor och Stefan. Kändes konstigt att inte ha med honom men ändå skönt att kunna sitta ner och njuta av måltiden och inga blöjbyten mitt i :) Var mysigt att bara vara med de stora killarna:) Det behövs ibland!!

Tack underbara mamma för barnvaken i helgen och att du passade Jakob medan vi var på julbord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar