onsdag 22 maj 2013

Badhuset med mycket bus :)

Idag blev det mys i badhuset i Nybro med goa Michelle och hennes goa flickor. Alltid lika uppskattat av barnen. Jakob trivdes som fisken i vattnet men han ville inte vara i famnen så mycket. Redan "kan själv" hihi. Saga är inte så rädd av sig och tog alla tillfällen hon kunde att bada. Gick gärna lite för sig själv och mös i vattnet :) Oskar visade att han kunde simma. Så duktig. Han hoppade och åkte rutschkana och vi busade jätte mycket :) Alexander är verkligen sjövild. Inte alls rädd för vatten och hoppade från kanten och han älskar rutschkanan.
Jag fick en stund med de stora medan Jakob sov. Det tycker de är så kul, att man busar med dom. Sätter dom i fokus. Även jag tycker det är kul. Tog med Saga i rutschkanan och det gillade hon starkt. Maja är inte lika vild och det är skönt. Lite av en ensamvarg och leker gärna för sig själv.
Vi hade verkligen en kanon dag med mycket bus, mys, skratt. Michelle fixade go lunch och bullar och jag hade fika :) För det måste man också ha. hihi.
Hela familjen var slut efter dagens bus.









2 kommentarer:

  1. Having read this I believed it was rather informative.
    I appreciate you finding the time and effort to put this information together.
    I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and
    commenting. But so what, it was still worthwhile!


    Look into my blog gojibär odla

    SvaraRadera
  2. Hello! Nice that you like my blogg. I like to write so I take time to blogg, but now it was long time sens i had a chance.
    I hope you will continue read my blogg :)
    Have a nice day//Anna

    SvaraRadera