söndag 12 maj 2013

Alexander 3 år den 8 Maj 2013

Förstår inte vart tiden har tagit vägen. Tycker inte det var så längesen jag gick med Alexander i magen. Men nu har han fyllt 3 år. Mammas lille pojke redan så gammal <3
I flera veckor har Alexander tjatat om sin godis tårta som han skulle bjuda alla på hihi. Han valde hur den skulle se ut och vad det skulle vara i och uppe på. Kan säga att han är en riktig gottegris hihi.

På morgonen hade jag fixat med smörgås och muffins med godisbit på och tre ljus. Nyponsoppa att dricka och blixten mcqueen servetter.Sen hade jag slagit in hans paket och skrivit och ritat på. Jag, Einar och Jakob gick in och väckte Oskar så vi kunde sjunga för Alexander och vi sjöng:

Ja, må han leva!
Ja, må han leva!Ja, må han leva uti hundrade år!Javisst ska han leva!Javisst ska han leva!Javisst ska han leva uti hundrade år! Hurra hurra hurra!!

Alexander vaknade med ett leende på läpparna och det bara lyste i ögonen när han såg det stora paketet och brickan med godsakerna på hihi.

Min mamma kom också på morgonen och åt frukost med oss och för att lämna pojkarna på dagis.
På dagis hade Alexander varit hjälpreda och de hade fått glass och de hade sjungit för han. Han hade en toppendag och skrattade och myste för fullt.
Innan och efter dagis spelade han på sin present :)

Vi gick och hämtade Alexander och Oskar på dagis och vi gick till affären för att köpa glass, men också allt till tårtan och tacosen. Han var så lycklig över att fylla år sån han berättade för alla i affären och de vi mötte på gatan. Mammas <3


Kvällen firade vi med taco och tårta med mamma och Stefan.

Hade satt in ett kort i tidningen men det han inte komma med till hans födelsedag så de kom på fredagen istället för onsdagen :)

Enda som jag tyckte var lite tråkigt var att det var ingen som ringde till honom och gratulerade honom. Men huvudsaken är ju att Alexander är nöjd med sin dag och det var han <3




















1 kommentar:

  1. Låter som Alexander hade en toppen dag, och han ser verkligen cool ut när han spelar på gitarren.
    Hoppas han blev glad av bilden vi satt in på honom i tidningen.
    Håller med , de var inte så länge sedan som vi gick med våra magar och nu är de stora små underbara individer.
    Kramar i mängder till er!!!

    SvaraRadera