måndag 23 juli 2012

Oskars kalas och blodprov

Jaha då var det dags med kalas igen. Familj och släkt samlad men även bästa vännerna. Kan inte bli bättre. Blev en jätte mysig dag. Vi fikade god tårta och kladdkakan gick åt. Choklad snittarna var också goda. Oskar var jätte nöjd och tyckte om alla sina paket. 
Finns mycket att skriva men jag visa med bilder istället:)
Efter kalaset åkte Alexander med Emma, Emil och Robin hem. Han skulle sova över. I morgon ska Oskar till doktorn för ett blodprov för vi ska introducera glutenpulver. Vi ska få reda på om han har celaki eller inte.

Morgonmys


Denna tavlan har farmor gjort till mig!

Stora killen...











Oskar passar på att myser med Jakob när inte Alexander är med. Sååå gulliga:)




Då var blodprovet taget och det gick jättebra. Lite slit då Oskar är väldigt rädd men ändå var han sååå duktig. Som belöning blev det fika på sjukhuset och lunch på IKEA. Sen skulle vi hämta Alexander hos Emma men Einar ville inte följa med och föreslog att han och Oskar skulle till farfar (Einars pappa) så jag körde dom dit. Väl framme hos Emma ville inte Alexander riktigt åka hem, inte för att jag hämtade honom utan för att han inte riktigt lekt klart. Inga problem att få hem honom för de ville han allt:) Alexander brukar inte få sova över utan det blir oftast Oskar men denna gången var det hans tur. Helt överlycklig liten kille. Blev bortskämd av sina kusiner och moster:)

Åkte för att hämta Einar och Oskar men vi blev kvar en stund. Blev lite inhandling i affären innan vi for hem igen. Kunde inte låta bli att gå in på Jula för att köpa var sin sparkcykel till killarna. 79 kr styck istället för 199 kr. Helt ok tycker jag:)

 

1 kommentar:

  1. Kan inte riktigt förstå var tiden tog vägen, var ju inte så länge sedan lille Oskar föddes.

    SvaraRadera